Alias Gabriela'nın Miguel Uribe'nin saldırısı hakkındaki tam ifadesi; İlgili Öldürme Planı Açıklandı

Nessie

New member
'Gabriela' takma ad olarak bilinen 19 yıllık -lol, açıklamalarını savcılığa ve Miguel Uribe'ye yönelik saldırıdan sonra, dahil olanların “taburcu olduklarını” açıkladı.

İfade 'Hafta' için yayınlandı, Katerine Martínez'in 'El Costeño' adlı takma adıyla tanıştığı ortaya çıktı, Elder José Arteaga, iki ay önce cumhurbaşkanlığı adayına yapılan saldırıdan ve birkaç kez temasa geçtiler, böylece 'Gabriela' silah taşıyacak ve hatta Bogotá'nın birkaç noktasına patlayacak.

“Bana bir bomba taşımamı, onu almamı ve evimde olmamı ve bana haber verdiğinde, birisinin evimde alması gerektiğini söyledi,

“Hayır dedim, bundan kurtulmak istediğimi, çünkü eşimle yaşamak istedim; Bana sadece Amerika'da bir Tabaku setine götürmek zorunda olan bir bavul olan bombayı taşıdığını söyledi. Deneyecekleri kişinin ikametgahı ve işiydi, eski bir FARC sığınağı,

Çok okuma

Aka gabriela Fotoğraf:Ekran yakalama

Miguel Uribe'ye yönelik saldırıdan önce Katerin Martínez 'Gabriela' ve yaşlı José Arteaga 'El Costeño' hakkında ne konuştu?

Bilinen 'Hafta' yapan ifadeye göre, bu 19 yıllık öğleden sonra El Golfito de Modelia Park'ta 'El Costeño' ile yaklaşık 2:30 bulundu ve Güvenlik kameralarının videolarında görülen gri kıvılcım arabasına tırmandılar.

“Elder silah hakkında konuşmaya başladı. Bu silahın yurtdışından geldiğini ve 15 veya 20 milyon peso gibi bir maliyeti olan bir Glock olduğunu, oynaktı. Buna ek olarak, Elder ona: 'Kafadaki herkes' diyor. Çocuk (küçük) ona şöyle diyor: 'Gabriela' savcılığına yaptığı açıklamada 'Gabriela' dedi.

Çok okuma

1200x535

Genç hitman, Miguel Uribe'ye karşı denediği parka gitmek için gri kıvılcımdan ayrılıyor. Fotoğraf:Yetkililer tarafından sağlandı

Saldırı sırasında, yaşlı José Arteaga'nın emirleri, sicarial saldırıyı sürdüren 15 yıllık gençle açık olurdu.

Elder ona en az üç veya dört olduğunu ve her şeyi indirmek zorunda kalırsa, bunun için mühimmat olduğunu söyler.“Katersin Martínez, dedi,

“Elder, çocuğa hiçbir şey ezmediğini söyler, çünkü zaten planlanmıştı [el arma] Çekim yapmak, çekim yapmak değil, patlamada olduğu gibi takip etmek için “ekledi.

Çok okuma

William Fernando González

AKA El Costeño ve Carlos Eduardo Mora González. Fotoğraf:Zaman Araştırma Birimi

Miguel Uribe, 'El Costao' ve 'Gabriela' saldırısı Sicariato'nun girişiminde bulundu

Çocuk silahla araçtan inmeden önce ve Kataterine Martínez'in ifadesine göreceketini çıkarmasını ve cep telefonundan ayrılmasını istediler, çünkü aniden onu koşuyordu. “

“Çocuk elini sıktı, Elder'e veda etti ve ona iyi gittiğini ve ona hiçbir şey olmayacağını beklemediğini söyledi.” İnançla Manito '. Çocuk aşağı iner, aynı caddede yürür, “dedi Alias' Gabriela.

Çok okuma

Miguel Uribe Turbay'ın çektiği tam an

Solda aka El Costeño ve Carlos Eduardo Mora. Fotoğraf:Zaman Araştırma Birimi

“Gösterinin bulunduğu yere geldik ve bir mikrofonla konuşan gözlüklü bir adam görüyoruz, o sırada kim olduğunu bilmiyordum, Elder'e Galán'a benzediğini söyledim, ona zaten güldü. Onu dinleyen bir çevrenin arkasına geçtik. Çekimler başladığında söylediği iki ifade duydum

Kaçış sırasında, hem 'Gabriela' hem de 'El Costeño' kalabalık arasında karıştı ve 15 yaşın altındaki çocuğun yakalandığını fark etti.

Bir kamera, Miguel Uribe'nin güvenlik şemasından kaçmaya çalışan çocuğu yakaladı Fotoğraf:Yetkililer tarafından sağlandı

'Katerine Martínez', Miguel Uribe'ye karşı denendiği Glock silahını taşıma sözü verdi ve başarısız olurlarsa plan neydi?

Diyerek şöyle devam etti: “10 milyon pesoyu kabul etmiştik ve senatör zaten öldüğünde bana nakit para ödedi ve eğer ölmezse bana 600 veya 700 ödedi, bu da silahı taşımak için para ödedim.”

'Gabriela' takma adının röportajında vurgulanan ifadelerden biri, Saldırıdan sonra 'Kostaño', çünkü 19 yıllık savcıya Elder'ın “kuyruğunu alma” planı olduğunu söyledi.

Katerin Martínez'in atıfta bulunacağı şey, aracın sürücüsünün, 15 yaşın altındaki çocuğun ve diğer insanların bulacağı duruşma girişimine katılan insanların öldürülmesi olacaktır.

Çok okuma

Başkanlık ve Sosyal Ağlar

Katerine Martínez, Miguel Uribe'ye yapılan saldırı ile yakalandı. Fotoğraf:Özel arşiv

Katersin Martínez neden 'Gabriela' Caquetá'ya gitti?

Yetkililer, Sicariato'nun cumhurbaşkanlığı adayına karşı girişiminde bulunanları yakalama planını bildirdikten sonra, 'El Costeño' Katerus Martínez ile konuştu ve şehri terk etmesini söyledi.

'Hafta' için piyasaya sürüldüğü gibi, 19 yaşındaki Floransa, Caquetá'da faaliyet gösteren bir gerillalardan korunacak ve dağa ve silahların işlenmesini göstereceği dağa gidecekti.

Çok okuma

Captaina Cacol ve Sosyal Ağlar Yakalama

Katerine Martinez yakalama Fotoğraf:CityTV

“Bana yüzümün aramasını beklemememi söyledi, ama Floransa'ya gittim, çünkü kimseyi bulamayacaktı, orada bana her şeyi vereceklerdi. Ona Ekvador'a gitmek istediğimi söyledim ve bana nedenini sordu. Ona, ortağımın zaten orada olduğunu ve vize veya pasaport olmadığını söyledim. “

Katerine Martínez, savcıya Caquetá'ya gittiklerinde iki seçenek olduğunu, birincisi onu koruyacağı ve ikincisinin onu öldürmek için olduğunu söyledi.

Çok okuma

Miguel Uribe Saldırısı: Genç Hitman'ın cep telefonunda Belediye Başkanı Carlos Fernando Galán ve Başsavcı Adriana Camargo'nun fotoğrafları bulundu.

“Bana yeni bir cep telefonu harcamak ve Floransa için bir otobüse binmek için kendimizi görmemi, beni terminale koymadığımı, ancak Floransa'ya vardığımda ve yaklaşık sekiz veya on saat içinde benimle temasa geçen herhangi bir otelde kaldığımda onu dışarı çıkardığımı söyledi.”

Daha fazla haber: