Bolillazo videodaydı

Nessie

New member
. Başsavcı Patrollera'ya uygulanan geçici askıya alma üç ay uzatıldı Érika Judith Pérez Romerobir vatandaşa saldırdığı iddia edilen soruşturma ile karşı karşıya olan Polis prosedürü.

Olaylar Ocak 2025'te meydana geldi. Juan Sebastián Nova Cep telefonuna kayıtlı, birkaç üniformalı bir müdahalenin yakınında Bogotá'da Juan Amarillo Sulak Alanı.

Genç bir adama fiziksel saldırganlık iddiasıyla polis devriyesi. Fotoğraf:Nezaket.

Sosyal ağlarda viral olan videoda, devriye, kaydı durdurmasını talep ederken, onu sözlü olarak azarlarken tonfa bastasıyla vurmasını talep ediyor.

“Oraya bak,” diye bağırdı. Sonra ekledi: “Ben fotoğraf çekmiyorum ya da bunun gibi bir şey yok … Bana iyilik yap ve kimlik belgeni çıkarın.”

Şikayet ve kayıtlı görüntülerden önce Kamu bakanlığı Üniformalı adamın orantısız bir şekilde hareket edip etmediğini, işlevlerini aştığını ve bağış silahını uygunsuz kullanıp kullanmadığını tespit etmek için bir soruşturma açtı.

Suba'da Patrollera Fotoğraf:

Özellikle, otoritenin kötüye kullanılmasının ve yasallık, orantılılık ve ihtiyaç ilkelerinin ihlal edilip edilmeyeceği araştırılmaktadır.

“Kontrol ajansının eğilimi, kamu görevlisinin, bir kayıt sürecinde işlevlerinin uygulanmasında aşırı tepki olup olmadığını, göründüğünde doğrulamaya çalışıyor. Juan Sebastián Nova“Başsavcılık yaptığı açıklamada dedi.

O zaman, kamu bakanlığı, niyetle işlenen çok ciddi bir suç olarak davranışını ön.

“Bölge Başsavcılığı, üniformalı kişinin genç adamın haklarını görmezden gelip gelmediğini ve orantılılık ve yasallık ilkelerini de ihlal edip etmediğini belirleyecektir.”

Juan Diego Torres

[email protected]

Daha fazla haber: