'Gabriela' takma adı, Miguel Uribe Turbay'a karşı saldırı tarafından yakalanan bir kadın dedi: 'Ekrandaydım'

Nessie

New member
16 Haziran Pazartesi günü senatör Miguel Uribe Turbay Sağlık durumunda ciddi bir nüks vardı, yeni bilgiler hakkında yeni bilgiler Kateriye Andrea Martínez Alías'ın Gabriela', Hayatını 39 yaşındaki başkan adayına götürmeye çalışan saldırının suç lojistiğinin bir parçası olacak kadın.

Çok okuma

Aka 'Gabriela', Barranquilla (Atlantik) ve 19 yaşında, geçen hafta sonu Floransa, Caquetá'da yakalandı, burada yetkililere göre, 7 Haziran Cumartesi günü Bogotá'daki Modelia mahallesindeki El Golfito Park'ta meydana gelen saldırıdan sonra kaçtı.

Polis, Miguel Uribe Turbay'a yapılan saldırı için üç kişiyi tutukladı. Fotoğraf:Özel Arşiv.

Sektördeki bir güvenlik odasında kayıtlı olduğu gibi, Martínez Senatörü vuran 15 yaşındaki hitman'a silah verildiği Chevrolet Spark otomobilinde 'El Costeño' takma adına eşlik eden kadın.

Başka bir güvenlik kamerası, 'Gabriela' ve 'El Costeño' takma adını, görünüşe göre Hitman'ın arkasında, Modelia mahallesinin sokaklarından birinde yürürken kaydetti.

Bogotá'dan Florencia'ya gönderilen özel ajanlar 'Gabriela' takma adını bulduğunda, Yetkilileri yanıltma girişiminde siyahtan kırmızıya saçların renginin değişeceğini buldular.

Çok okuma

María Claudia Tarazona'nın karısı bize durumunun son derece kritik olduğunu ve hayatı için bir dua istediğini söylüyor.

'Ekrandım çünkü beni tehdit ettiler'

Miguel Uribe Turbay Fotoğraf:Cesar Melgarejo / Istock

Bir garanti kontrol hakimi önünde yakalanmanın yasallaştırılmasından sonra, savcı Martínez'i ağırlaştırılmış bir cinayet girişiminin suçlarından suçladı; Ateşli silahlar, aksesuarlar, parçalar veya mühimmat üretimi, trafik, taşıma veya bulundurma; ve suçların komisyonunda küçüklerin kullanımı. Kadın suçlamaları kabul etmedi.

Martínez, farklı suçlar tarihi olan yargı kayıtlarında ortaya çıkıyor.

Yetkililer, bu kadının yakalandığı sırada eşyaları arasında sahip olduğu milyon 100 bin pezonun, görünüşe göre senatörü öldürmek için ceza planı içinde olacak lojistiğin rolü için nihai bir ödeme ile bir ilişkisi olup olmadığını tespit etmeye çalışıyorlar.

Polis uçağı Pazar günü Martínez'i taşıyan bir kez indiğinde, yargıç önümüzdeki Salı günü bu önlemi korursa veya süreç sırasında serbest bırakırsa karar verene kadar başsavcının sığınağına korunduğunu öğrendi.

Çok okuma

Senato'da İşçi Reformu

Buna göre RCN HaberleriAKA Gabriela yetkililere videolarda görünen kadın olduğunu, ancak o gün ona karşı olduğunu söyledi.

“Cinayet, silah ve küçük bir şey için alıkonuldum, ama ekranda oradaydım çünkü beni tehdit ettiler” dedi.

Saldırının aynı gününde yakalanan ve Bogotá'daki savcının sığınağının özel bir odasında, soruşturmanın ilerlemesini bekleyen, 12 Haziran Carlos Eduardo Mora González'in saldırıya uğradığı iddia edilen bir kuruluşta olduğu gibi, soruşturmanın ilerlemesini bekleyen Hitman'ın gözaltında kalan Hitman'dan sonra.

Savcı, onu ağırlaştırılmış cinayet suçları, yasadışı silah taşıması ve suçlar komisyonunda küçüklerin kullanımı, kabul etmediği suçlamalarla suçladı.

Mora, saldırının iddia edilen organizatörlerinden biri olurdu. Davanın savcısına göre, bu Kolombiya-Venezüella, Arizona'dan (ABD) yasadışı yollardan getirilen ve saldırının lojistiğini koordine etmek için silah-A 9 mm gok silahını teslim etmekten sorumlu olacaktı.

Miguel Uribe ameliyattan ayrıldı, ancak durumu hassas. Fotoğraf:

Son Haber Yazma