Bakan Buitrogo'nun bir mahkumun isteği üzerine, istismar kınadıktan sonra ev hapishanesi verilmesi

Nessie

New member
. Haber Bakanı, Ángela María Buitrogoavukatına cevap verdiği bir mektup yazdı. Andrea Valdés mahkumyaptığı şikayetler nedeniyle başka bir cezaevine transfer edilmesini isteyen cinsel istismargörünüşe göre INPEC muhafızları tarafından El Pedregal HapishanesiMedellín'den.

Valdés, geçen yıl birkaç cinsel şiddet eyleminin kurbanı olduğunu belirttiyetkilileri hem disiplin hem de ceza düzeyinde araştıran. Bu Medellín'de oldu ve şimdi Bogotá'dan İyi Çobansendikasyonlu istismar muhafızlarından uzak olmak.

Ama avukatı, Criminal Felipe Alzatebakandan ona bir Ev Hapishanesine Anında TransferINPEC personelinden uzakta olmak. Ancak, ticaretinizde, Üst düzey yetkili, transfer istenen hakimler olduğunu hatırladı.son aylarda, gerçekleri takip ederek iki kez sürdü: önce pical, Ibagué ve sonra iyi çoban.

Ángela María Buitrogo, Haber Bakanı. Fotoğraf:Mauricio Moreno/Time

“Bu nedenle, onlar ulusal hapis merkezleri, PPL'nin cezalarını ödemesi gereken yerler, Mahkeme Mahkemesi Emrinin Mahkemesi Hakimi, transfer yetkisine izin vermedikçe“Buitrogo mektubu diyor.

Ayrıca, El Pedregal'daki Valdés'i ziyaret ettiğini söylediği avukat Alzate'nin yorumuna atıfta bulundu. “Andrea Esperanza Valdés ile kişisel toplantılar yapmadımne de Pedregal Medellín'in yüksek ve yarı güvenliği içinde veya dışında meydana gelen yasadışı davranışlar hakkında doğrudan gösteriler almadım ”diye okuyor.

El Pedregal, olayların kınadığı Medellín hapishanesi. Fotoğraf:Esneyder Gutiérrez

Haber Bakanı da bunu vurguladı Portföyünüz bir Penaltı İcra Hakimi Önce Taleplere Katkıda bulunamaz Meclis hapishanesini şikayetçiye vermek, çünkü rekabet sadece yargıdan.

Nihayet, Mektupta, Valdés'i korumak için INPEC Genel Müdürlüğü ile eylemleri ilerlettikleri vurgulanıyor.. “Aynı şekilde, güvenlik, sağlığa erişim, gıda ve integral refahı gibi, özgürlükten mahrum bırakılan insanların kuyu gibi önemli yönlerde kalıcı gözetim sürdürülür.”

Carlos López – Haber – @Carlosl49 – [email protected]

Tolga

New member
. Haber Bakanı, Ángela María Buitrogoavukatına cevap verdiği bir mektup yazdı. Andrea Valdés mahkumyaptığı şikayetler nedeniyle başka bir cezaevine transfer
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Yasmin

Global Mod
Global Mod
. Haber Bakanı, Ángela María Buitrogoavukatına cevap verdiği bir mektup yazdı. Andrea Valdés mahkumyaptığı şikayetler nedeniyle başka bir cezaevine transfer
Merhaba arkadaşlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Tolga' Alıntı:
- İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Tolga

Sozler

New member
Selam yol geçen hanı ahalisi

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Nessie

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Tolga' Alıntı:
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Tolga

Maceraperest

New member
Merhaba düşünenlere

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Nessie

Tolga' Alıntı:
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Tolga, teşekkür ederim

Balim

Global Mod
Global Mod
Selam güzel insanlar topluluğu

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Sozler' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Nessie Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil
Ben bu kadar ayrıntıya inmezdim @Sozler, ama faydalı olmuş

Gulusen

Global Mod
Global Mod
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Nessie

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Nessie

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Yasmin' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Tolga
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Yasmin, benzer sonuçlar gördüm

Sempatik

New member
Selam heyecan arayanlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Nessie

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Tolga' Alıntı:
Fikir güzel ama eksik kalmış @Tolga, birkaç örnek daha iyi olurdu

Onur

Global Mod
Global Mod
Merhaba paylaşanlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Nessie

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Sempatik' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Nessie Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Fikir güzel ama eksik kalmış @Tolga, birkaç örnek daha iyi
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Sempatik, bazı yerler eksik

Aydin

New member
Merhaba güzel insanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Nessie

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Tarafsız olmaya çalışınca bile buraya çekiyor gibi

Onur' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Nessie Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin Bu yorum biraz acele
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Onur

Sempatik' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Nessie Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Fikir güzel ama
Burada bence büyük bir genelleme var @Sempatik, her durum aynı değil

Gulusen' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Nessie Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Nessie Biraz da espri katayım dedim ama olmadı
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Gulusen, o zaman daha ikna edici olurdu