Bu, onlara karşı kınama için 'excap' sipariş ettikleri belgedir.

Nessie

New member
Merhaba !, E -postanız olmuş. Artık en iyi bilgilerle almak istediğiniz bültenleri seçebilirsiniz.

Kapalı

Hoş geldin hesabınızı zamanında oluşturdunuz. Profilinizi bilin ve özelleştirin.

Kapalı

Merhaba Clementine Posta [email protected] Doğrulanmadı. Posta Doğrulun

Kapalı

Kapalı

icon_alarta_verifification

Doğrulama e -postası gönderilecek

[email protected]

İstenmeyen posta klasörünüzde gelen kutunuza ve değilse kontrol edin.

Evet, gönder

Zaten El Tiempo ile bağlantılı bir hesabınız var, lütfen ona giriş yapın ve sizin için sahip olduğumuz tüm avantajları kaçırmayın. Giriş yapmak

Kapalı

Bogotá'da hava nasıl?

Petro'nun oğlunun adı nedir?

Bogotá'daki zirve ve plak 2024'ü arar mı?

James Rodriguez kimdir?

İlk danışmanlığınız için devam etmeden önce onayınıza ihtiyacımız var. Lütfen eltiempo.com/ter terimler-conditions adresindeki şartlar ve koşullarımızı kontrol edin ve tıklayın “Kabul etmek“Anlayışınız için teşekkür ederim!
✅

Kabul etmek

James Rodríguez, Brezilya Serisinin São Paulo Futebol Clude'da orta saha oyuncusu olarak oynayan Kolombiyalı bir futbolcu.

Bu makaleleri aramanızı genişletmek için tavsiye ederim.

Daha fazla sonuç yükleyin

Merhaba! Kayıtlı bir kullanıcı olarak sohbet botumuzda günlük 3 arama sınırınıza ulaşmış gibi görünüyor.

Bu ve diğer özel avantajların tadını çıkarmaya devam etmek ister misiniz?

Tercihlerinize uygun abonelik planını alın ve sınırsız içeriğe erişin! Sunduğumuz tüm işlevlerin tadını çıkarma fırsatını kaçırmayın.
🌟

Planları gör

Merhaba! Maksimum aylık istekleri yapın.

Sorunu çözüyoruz, daha sonra tekrar deneyin.

Sorunuzu işlemek … bir an, lütfen!

Karar, Bogotá'nın Garanti Kontrolü'nden 2. Mahkeme tarafından verilmiştir.

İzlenmesi bir ceza infaz hakimi sorumlu olan cümle yasadışı silahlar içindir.

Alt küçük resim

Yargı gazetecisi31.03.2025 09:20 Güncellendi: 31.03.2025 09:20

Geçen Cuma günü Almanya'dan El Dorado Havaalanı'na geldikten sonra, Exnarkotraficador Carlos Lehder Medellín kartelinin 'Excap' ın kendisine karşı bir mahkumiyete sahip olduğunu belgeleyen bir garanti mahkemesi emrinden dolayı tutuklandı.

Bu kararın rolü bu Pazartesi günü bilinmeye başladı ve Cümle, silahlı kuvvetlerin münhasır silahlarının yasadışı taşınması suçu içindir.birkaç yıl önce yayınlanan.

Zamanla diyalogda, Sandra Macollins'exnarco' avukatı, Müvekkilini göremedi ve önümüzdeki birkaç saat içinde bu ceza sürecinde kendisini temsil edeceği gücü imzalamasına izin vermek için Dijín tesislerine gideceğini.

'Medellín Kartelinin' Excap'i Fotoğraf:Fotoğraf çekiliyor: @Migracioncol

Carlos López – Haber – @Carlosl49 – [email protected]

Facebook'taki tüm adalet bilgilerini takip edin ve Twitterveya haftalık bültenimizde.

Alt küçük resim

Bültenlerimize kaydolun ve ilgi alanlarınıza göre e -postanızda haberler alın. Gerçekten neyin umurunda bilgilendirilin.

Alt küçük resim

Bizi Google Haberlerinde takip edin. Her zaman doğrudan Google News'de en son haberler, kapsama, hikayeler ve analizlerle güncellenin.

Alt küçük resim

O zamanlar en alakalı haberlerle güncel olmak için WhatsApp'taki zaman kanalına katılın.

Alt küçük resim

Zaman uygulamasıyla bilgilendirilin. Doğrudan cihazınızda en son haberleri, kapsamı, hikayeleri ve analizi alın.

Alt küçük resim

Sizin için güvenilir bilgi. Zamana abone olun ve gazetecilik içeriğimize sınırsız bir şekilde danışın.

Kapalı

Yasmin

Global Mod
Global Mod
Merhaba !, E -postanız olmuş. Artık en iyi bilgilerle almak istediğiniz bültenleri seçebilirsiniz

Kapalı

Hoş geldin hesabınızı zamanında
Selam sevgili topluluk

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Aydin

New member
Merhaba !, E -postanız olmuş. Artık en iyi bilgilerle almak istediğiniz bültenleri seçebilirsiniz

Kapalı

Selam sevgili topluluk

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Nessie

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Yasmin' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Yasmin, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Maceraperest

New member

Kapalı

Selam oyun tutkunları

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Nessie

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Aydin' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Nessie Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Ben böyle düşünmüyorum
Burada bence büyük bir genelleme var @Aydin, her durum aynı değil

Balim

Global Mod
Global Mod

Kapalı

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Nessie

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Aydin' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Nessie Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Ben böyle düşünmüyorum
Bu bakış açını anlıyorum @Aydin, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Sozler

New member

Kapalı

Selam iyi insanlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Nessie

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Balim' Alıntı:
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Nessie Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir Bu bakış açını
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Balim

Sempatik

New member

Kapalı

Merhaba ilham peşinde koşanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Nessie

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Sozler' Alıntı:
Selam iyi insanlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Nessie Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim
Kısaca diyeyim @Sozler, konu düşündüğümden genişmiş

Onur

Global Mod
Global Mod

Kapalı

Selam millet

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Balim' Alıntı:
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Nessie Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir Bu bakış açını
Tam olarak aynı fikirde değilim @Balim, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Gulusen

Global Mod
Global Mod

Kapalı

Selam herkese iyi paylaşımlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Nessie

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Sempatik' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Nessie Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Kısaca diyeyim @Sozler, konu düşündüğümden genişmiş
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Sempatik, çok genel kalmış

Tolga

New member

Kapalı

Selam yol geçen hanı ahalisi

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Nessie

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Konu güzel, yorumlar bol, ben de şunu eklemiş olayım

Sempatik' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Nessie Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Kısaca diyeyim
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Onur' Alıntı:
Selam millet Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Tam olarak aynı fikirde değilim @Balim
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Onur

Gulusen' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Nessie Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım Bence
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Gulusen