Huila'da Saldırı Yazarları için Milyonarya Ödülü Teklif

Nessie

New member
Patlayıcı eserlerle dolu bir kamyonun patlamasından saatler sonra Mondomo, Caucabir kadının ölümüne neden olan belediyeye başka bir terörist saldırı kaydedildi. La Plata, Huila, Bu iki genç öldürüldü. Son yıllarda kutsal bir hafta boyunca kaydedilen şiddetin en kötü yükselmesidir.

Bu gerçeklerle karşı karşıya kalan BM Kolombiya'daki İnsan Hakları Ofisi, ülkenin farklı bölgelerinde son saatlerde meydana gelen saldırılar için derin endişelerini dile getirdi.

Ajans, resmi X hesabındaki bir dizi mesaj aracılığıyla, devlet olmayan silahlı grupları insan haklarına ve uluslararası insancıl hukuka (DIH) saygı duymaya çağırdı ve sivil nüfusa yönelik ayrım gözetmeyen saldırıların uluslararası düzenlemeler tarafından yasaklandığını hatırladı.

Diyerek şöyle devam etti: “Devlet yetkililerini sivil nüfus için etkili önleme ve koruma önlemleri almaya çağırıyoruz.” BM'ye dikkat çekti, bu da 2024'te 16 çocuk ve ergen işe alım vakasını belgelediği La Plata'da izleme çalışmaları yaptığını ve bu yılki koşuda iki tane daha işaret ettiğini belirtti.

Bir motobomb olsaydı değişirler. Fotoğraf:Nezaket

SendeFense Milyoner Ödül Sundu

Savunma Bakanı Pedro Sánchez, Kutsal Perşembe öğleden sonra Huila'daki La Plata belediyesini sallayan terör saldırısını reddetti. LPatlamaya, patlayıcılarla dolu bir motosikletin ürünü, iki ölü genç ve en az 24 kişi yaralandı.

Diyerek şöyle devam etti: “Bu devlete bir saldırı değildi. Bu, nüfusa karşı, gençlere karşı bir suçtu. Bu bir savaş suçu, insanlığa karşı bir eylem.”
resmi X hesabında savunma portföyünün başkanı dedi.

Ölümler olarak tanımlandı Luisa Fernanda ve Sergio Trujillo Peñayakın zamanda mezun oldu.

Trujillo Peña ailesine dayanışmasını ifade eden Sánchez, “Rüyalar söndürüldü. Bu onarılamaz bir kayıp” dedi.

Huila'ya saldırı. Fotoğraf:Nezaket

Patlama, La Plata'nın kentsel merkezinin polis karakolunun yakınında meydana geldi. Salgın, polis tesislerini, birkaç ticari kuruluşu, evi ve araçları tamamen yok etti.

Ön raporlara göre, 24 kişi tıbbi yardım, bazıları ciddi yaralanmalara sahip, bazıları da patlayıcı dalga için çarpıcı semptomları aldı. Yaralılar arasında bir küçük.

Yetkililer, özellikle önde olan 'Isaías Pardo' merkezi bloğuna saldırıyı ilişkilendiriyor Iván ısırığı tarafından yönetilen FARC deribasyonlarının 'Hernando González Acosta'.

Bakan Sánchez de uluslararası topluma künt bir çağrı yaptı: “Tıpkı sesi yükselttiğimiz gibi, insan haklarını savunanların bitmesini talep ediyoruz. Bu vahşetten önce sessizlik olamaz.”

La Plata, Huila'daki saldırının kurbanları. Fotoğraf:özel arşiv

Hükümet, sorumlu olanların yakalanmasına yol açan bilgiler için 300 milyon dolara kadar bir ödül teklif etti. 107. satır ve 314 358 7212 sayısı mutlak rezervasyon altında şikayetler alabildi.

Bu gerçek, öncelikli bir hedef olan ısırık yapısına karşı kamu gücü saldırısının ortasında meydana gelir. Zaman toplandıklarını doğruladı Gelişen yedi adli röportajın yanı sıra 269 saatlik kayıt ve 127 binden fazla müdahale.

“Luisa Fernanda ve Sergio'nun anısına, sorumlu olanları yakalamak için yorulmadan çalışacağız. Güvenlik devletin, aynı zamanda tüm Kolombiyalıların görevidir,”
Bakan sonuçlandırdı.

Juan Diego Torres

[email protected]

Daha fazla haber:

Maceraperest

New member
Patlayıcı eserlerle dolu bir kamyonun patlamasından saatler sonra Mondomo, Caucabir kadının ölümüne neden olan belediyeye başka bir terörist saldırı
Selam sevgili forum

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Nessie

@Nessie okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Tolga

New member
Patlayıcı eserlerle dolu bir kamyonun patlamasından saatler sonra Mondomo, Caucabir kadının ölümüne neden olan belediyeye başka bir terörist saldırı
Merhaba buradakilere

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Maceraperest' Alıntı:
Selam sevgili forum Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Nessie @Nessie okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Maceraperest, ama destekleyici veri göremedim

Gulusen

Global Mod
Global Mod
Merhaba oyun severler

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Nessie

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Maceraperest' Alıntı:
Selam sevgili forum Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Nessie @Nessie okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri
Bazı yerlerde haklısın @Maceraperest, ama bütünüyle katılamıyorum

Aydin

New member
Merhaba

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Nessie

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Gulusen' Alıntı:
Merhaba oyun severler İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Nessie Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala Bazı yerlerde haklısın @Maceraperest, ama bütünüyle
Benim fikrim biraz farklı @Gulusen, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

Onur

Global Mod
Global Mod
Merhaba canlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Nessie

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Maceraperest' Alıntı:
Haksız değilsin @Maceraperest ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Sempatik

New member
Merhaba okuyanlara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Nessie

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Onur' Alıntı:
Merhaba canlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Nessie Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Haksız değilsin @Maceraperest ama keşke
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Onur, genel gidişat bu yönde gibi

Balim

Global Mod
Global Mod
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Nessie

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Nessie

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Aydin' Alıntı:
Merhaba Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Nessie Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Benim fikrim biraz farklı @Gulusen, yine de önemli bir noktaya değinmişsin
Benim bakış açım biraz daha farklı @Aydin, ama temel doğru

Yasmin

Global Mod
Global Mod
Selam hemfikir olanlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Nessie

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Sempatik' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Nessie Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Onur, genel gidişat bu yönde
Burada altını çizdiğin nokta kritik @Sempatik, çoğu kişi bunu atlıyor

Sozler

New member
Selam bu başlığa uğrayanlara

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Her söyleneni aynı sepete koyunca çıkan tablo bana göre bu

Balim' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Nessie Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi
Tam olarak aynı fikirde değilim @Balim, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Yasmin' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Nessie Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Burada altını çizdiğin
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Yasmin, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Sempatik' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Nessie Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür Bazı detaylar
Katılmak zorundayım diyemem @Sempatik, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti