Jep, İsviçre Büyükelçiliği sözcüsüne, girişimcileri restoratif yaptırımlarla ilişkilendirme planını sundu

Nessie

New member
Barış için Özel Yargı Yetkisi Başkanı (Jep), O Yargıç Alejandro Ramellisözcülerle bir karşılaşma yaptı. Kolombiya'da İsviçre Büyükelçiliği ve Mahkemenin özel sektörü bağlaması gereken bir girişim hakkında konuşmak için Swisscham Restoratif yaptırımlar yayılan.

Toplantıda, teklifi duyan İsviçre çokuluslu şirketlerin temsilcileri vardı. Vergi İşlerişirketlerin barışın inşasına katkıda bulunabileceği.

“Vergi çalışmaları, şirketlerin çatışmanın vurduğu bölgelerde doğrudan altyapı ve sürdürülebilir kalkınma projelerine katılmalarını sağlıyor. Mevcut girişimciler, kilit alanları belirlemeye davet edildi Bölgelerin dönüşümünü ve güçlendirilmesini desteklemek için deneyimlerine ve kaynaklarına katkıda bulunabilecekleri, bölgesel bir barışı teşvik edebilecekleri ”diye açıkladı Jep.

Kolombiya İsviçre Büyükelçiliği Sözcüsü ile Jep. Fotoğraf:Jep

Başkanı Yargıç Ramelli, “ Çokuluslu şirketler arasındaki amaçların güçlü bir tesadüf ve restoratif projelerin uyarlanmasıBarış Mahkemesi'nin yakında vereceği cezaların kalbi. Bölgesel barış inşa etmenin bu ortak hedeflerini paylaşıyoruz. “

Ve Ramelli, ekibi ve İsviçre temsilcileri arasındaki randevu, Jep'in de onun göstermesi için hizmet etti. Barış gelişimi etrafında bölgesel projelerHem Silahlı Kuvvetler hem de Eski Farc için görünmekle çalıştı.

Bu girişimlerin sütunlarından biri Şirketlerin sosyal altyapı, eğitim, sağlığın geliştirilmesine katıldığı projeler ve onarıcı yaklaşımla istihdam yaratma. Ve aynı zamanda, mağdurların işgücü dahil edilmesi ve sisteme görünen; ve tarihsel belleğe bağlılığı sürdürür ve sosyal ve iş sürdürülebilirliğine katkıda bulunur.

Fabián Hayoz, İsviçre Büyükelçiliği İşletme Müdürü Kolombiya'da “özel sektörün devlet işbirliğinin yapabileceğinden çok daha fazlasını yapabileceği” sonucuna varmıştır. JEP için, bu girişimin uygulanması bir kilometre taşı olacak çünkü İlk kez özel, doğrudan barış inşasına bu kadar katılabilir Kolombiya silahlı çatışma çerçevesinde.

Carlos López – Haber – @Carlosl49 – [email protected]

Onur

Global Mod
Global Mod
Barış için Özel Yargı Yetkisi Başkanı (Jep), O Yargıç Alejandro Ramellisözcülerle bir karşılaşma yaptı. Kolombiya'da İsviçre Büyükelçiliği ve Mahkemenin
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Aydin

New member
Barış için Özel Yargı Yetkisi Başkanı (Jep), O Yargıç Alejandro Ramellisözcülerle bir karşılaşma yaptı. Kolombiya'da İsviçre Büyükelçiliği ve Mahkemenin
Selam yorum yapanlara

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Onur' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Onur, belki daha sade anlatılabilirdi

Gulusen

Global Mod
Global Mod
Merhaba sohbete dahil olanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Nessie

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Aydin' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar Bu yorumu biraz zorlama buldum @Onur, belki daha sade anlatılabilirdi
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Aydin, özellikle pratik tarafı çok farklı

Tolga

New member
Selam sevgili insanlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Nessie

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Onur' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Onur, bence de durum böyle ilerliyor

Yasmin

Global Mod
Global Mod
Selam üretken insanlara

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Nessie

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Onur' Alıntı:
Buradan çıkarılacak çok ders var @Onur, konu geniş

Maceraperest

New member
Merhaba düşünenlere

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Gulusen' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Nessie Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Aydin
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Balim

Global Mod
Global Mod
Selam güzel insanlar topluluğu

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Yasmin' Alıntı:
Selam üretken insanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Nessie Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Buradan çıkarılacak çok ders var @Onur, konu geniş
Farklı düşündüğüm çok yer var @Yasmin, o yüzden tamamen katılamıyorum

Sozler

New member
Merhaba bilgili dostlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Gulusen' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Nessie Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Aydin
Ben buna katılmıyorum @Gulusen, özellikle son nokta bana ters geldi

Sempatik

New member
Merhaba ustalar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Nessie

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Nessie

Onur' Alıntı:
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Onur, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım