Putumayo'daki 'sınır komutlarının' destek ağlarının üyesini ele geçiriyorlar

Nessie

New member
Kolombiya Donanması, ortak bir operasyonun geliştirilmesinde ve Ordu ve Polis, Puerto Leguízamo, Putumayo'da yakalanmayı duyurdu. ülkenin o bölgesinde suç işleyen 'sınır komutlarının' önemli bir dosyasının.

Bu, satır veya 'choricero', destek ağlarının üye üyesidir. 'Sınır Komutanlığı Yapısı, Ulusal Koordinatör Bolivarian Ordusu'.

“Bir yıldan fazla ve Kolombiya Donanması tarafından Amazon Fusion Center aracılığıyla sağlanan bilgiler sayesinde, Donanma Piyade Taburu No. Ulusal Ordu Birlikleri ve Yargı Soruşturma Bölümü (Sijín) ile birlikte, Tutuklama emrini etkili hale getirdiler ”dedi.

Bu yakalananların transferi idi. Fotoğraf:Nezaket

Yetkililere göre, yani The Line veya Choricero, suç organizasyonunda dört yıl olacak ve gasp faaliyetleri, tehditler, kaçırma, seçici cinayetler ve silahlı zorlama yapmak için birlik olurdu. Puerto Leguízamo belediyesinin sakinlerine.

Buna ek olarak, kamu gücüne karşı saldırılar komisyonu için şehir merkezinde ceza istihbaratının yürütülmesinden sorumlu olduğu belirtiliyor.

“Bu yakalayarak, yakınlarda suç varlığı yapan bu suç grubunun lojistik kapasiteleri zayıfladı belediyenin ve bunun kısıtlama, gasp ve yasadışı stopaj olasılıkları azaltılırBölgede sürdürmeyi amaçlayan ”dedi.

Yakalandıktan sonra, Donanma saldırgan operasyonların başlatıldığını duyurdu Ülkenin güneyinde suç işleyen suç yapılarının disartikasyonu için.

Haber yazma

[email protected]

Daha fazla adalet haberi:

Yasmin

Global Mod
Global Mod
Kolombiya Donanması, ortak bir operasyonun geliştirilmesinde ve Ordu ve Polis, Puerto Leguízamo, Putumayo'da yakalanmayı duyurdu. ülkenin o bölgesinde suç
Selam yeni başlayanlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Nessie

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Tolga

New member
Kolombiya Donanması, ortak bir operasyonun geliştirilmesinde ve Ordu ve Polis, Puerto Leguízamo, Putumayo'da yakalanmayı duyurdu. ülkenin o bölgesinde suç
Selam bu başlığa uğrayanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Nessie

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Nessie

Yasmin' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Nessie Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Yasmin, detay yoğun

Sozler

New member
Selam sevgili insanlar

@Nessie anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

@Nessie, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Tolga' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Nessie Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Nessie Doğrusunu
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Tolga, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Gulusen

Global Mod
Global Mod
Selam mütevazı insanlara

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Nessie

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Sozler' Alıntı:
Selam sevgili insanlar @Nessie anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor @Nessie, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu konuyu yaşayan biri olarak
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Sozler, daha somut örnek iyi giderdi

Balim

Global Mod
Global Mod
Selam yol geçen hanı ahalisi

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Nessie

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Sozler' Alıntı:
Selam sevgili insanlar @Nessie anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor @Nessie, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu konuyu yaşayan biri olarak
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Sozler, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Aydin

New member
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Nessie

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Gulusen' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Nessie Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Sozler, daha somut
Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Gulusen, ama önemli değil

Sempatik

New member
Selam maceraperestler

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Nessie

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Tolga' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Nessie Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Nessie Doğrusunu
Evet kısmen haklısın @Tolga, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Onur

Global Mod
Global Mod
Selam çözüm arayanlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Sozler' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Sozler, özellikle pratik tarafı çok farklı

Maceraperest

New member
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Nessie

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Nessie

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Sozler' Alıntı:
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Sozler, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım