Yetkililer sorumlu olanları tanımlayın

Nessie

New member
Kutsal Perşembe öğleden sonra kaydedilen terör saldırısı Huila'da La Plata Belediyesi'nin Kent Merkezişimdiye kadar iki kişiyi ölü ve bir reşit olmayan da dahil olmak üzere yaklaşık yirmi yaralı bırakıyor.

Yetkililere göre tıbbi olarak 24 kişiye katıldı. Bazı durumlarda, sadece sersemletildiği için.

Time, saldırının taahhüt edileceğini biliyordu Merkezi blok 'Isaias Pardo', 'Iván ısırığı' muhaliflerinden 'Hernando González Acosta'.

Bu gazete tarafından bilinen bilgilere göre, etkiyi üreten patlayıcılarla koşullandırılmış bir motosikletin aktivasyonuydu. bölgedeki polis karakolunun yakınındaki bazı sivil varlıkların.

Saldırıdan sonra, kamu gücü güvenliği garanti etmek için bölgede üniformalı konuşlandırdı.

Patlayıcı eser, polis karakolu tesislerini tamamen yok etti, yanı sıra birkaç restoran ve yakındaki binalar. Birkaç motosiklet de yakıldı.

Bir motobomb olsaydı değişirler. Fotoğraf:Nezaket

Huila Valisi Rodrigo Villalba Mosquera, sosyal ağdaki bir mesaja saldırıyı reddetti X: “La Plata'daki korkak terör saldırısını kınıyorum. Etkilenen ailelerle, plakalarla, iyi ve çalışkan insanlarla ve polisimizle olan dayanıştım. Güvenlik, devletin garanti etmesi gereken temel bir haktır. Yetkililer ve kamu gücü ile birlikte, topluluğumuzun huzurunun savunulmasında sağlam kalacağız. “

O Emniyet Müdürü, General Carlos Fernando Triana Ayrıca saldırının önünde konuştu: “Terörizme karşı birleşti. Bu dinlenme ve yansıma haftasında Terörizm, Enluta Kolombiyalılarıyla ifade edilen suçluların korkaklığının Huila ve Cauca'da yürütülen saldırıları kınıyoruz.”

“Bu demansal eylemler, takma ad Iván ısırığına karşı geliştirilen ezici operasyonel eylemlere, nerede olduklarını bulana kadar kalacak operasyonlara umutsuz tepkidir.”

Polis direktörü Sosyal Ağ X'de konuştu. Fotoğraf:Nezaket

Bu saldırı, kamu gücünün muhaliflerine karşı saldırısının ortasında üretilir. 'Isırdı' ve ordunun ve polisin karşı karşıya kaldığı kuşattı.

Zaman bunu FARC muhaliflerinin bu başkanına karşı biliyordu, Kamu Gücü, yakalanmasını bulmak için çiti kapattı, aslında 269 saatlik ses 127 binden fazla interceptial faaliyetle analiz edildi.N. Ayrıca, yedi adli görüşme gerçekleştirilmiştir.

Haber yazma

[email protected]

Daha fazla adalet haberi:

Yasmin

Global Mod
Global Mod
Kutsal Perşembe öğleden sonra kaydedilen terör saldırısı Huila'da La Plata Belediyesi'nin Kent Merkezişimdiye kadar iki kişiyi ölü ve bir reşit olmayan da
Merhaba yazılım ailesi

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Nessie

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Şirket yetkililerinin taşıdığı bazı sorumluluklar şunlardır

Sozler

New member
Kutsal Perşembe öğleden sonra kaydedilen terör saldırısı Huila'da La Plata Belediyesi'nin Kent Merkezişimdiye kadar iki kişiyi ölü ve bir reşit olmayan da
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Nessie

• Şirket yetkililerinin sorumlulukları, iç yönergeler ve sigorta poliçeleri aracılığıyla sınırlandırılabilir
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Yasmin' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Nessie Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Şirket yetkililerinin taşıdığı
Tam olarak aynı fikirde değilim @Yasmin, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Maceraperest

New member
Selam forum ahalisi

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

• Yetkililer , belirli bir konuda sorumluluk almış, karar verme ve uygulama gücüne sahip kişilerdir. Onlar, yasalar ve yönetmelikler doğrultusunda hareket ederler
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Sozler' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Nessie Şirket yetkililerinin sorumlulukları, iç yönergeler ve sigorta poliçeleri aracılığıyla sınırlandırılabilir Katkım küçük ama belki
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Sozler

Balim

Global Mod
Global Mod
Selam biraz göz atanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Nessie

• Ayrıca, harcama yetkilileri, muhasebe yetkilileri gibi farklı yetki ve sorumluluklara sahip yetkililer de bulunmaktadır
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Yasmin' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Nessie Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Şirket yetkililerinin taşıdığı
Bu konuda söylediğin şeyi biraz araştırdım @Yasmin, çoğu kaynak benzer şeylerden bahsediyor

Onur

Global Mod
Global Mod
Merhaba üretim tutkunları

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Nessie

• Sorumlu olanlar ise, çeşitli bağlamlarda farklı anlamlar taşıyabilir. Örneğin, şirket yetkililerinden bahsediliyorsa, bunlar şirketin yönetim ve temsil yetkisini elinde bulunduran, karar alma süreçlerinde aktif rol oynayan kişilerdir. Şirket yetkilileri, hukuki, cezai ve mali sorumluluklara sahiptir
Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Yasmin' Alıntı:
Açıklaman kısa ama net olmuş @Yasmin, tam yerinde

Sempatik

New member
Selam yeni başlayanlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Nessie

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Nessie

Maceraperest' Alıntı:
Selam forum ahalisi Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Yetkililer , belirli bir konuda sorumluluk almış, karar verme ve uygulama gücüne sahip kişilerdir. Onlar, yasalar ve
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Maceraperest, gerçekten başarılı anlatmışsın

Tolga

New member
Merhaba tecrübeli dostlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Nessie

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Maceraperest' Alıntı:
Selam forum ahalisi Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Yetkililer , belirli bir konuda sorumluluk almış, karar verme ve uygulama gücüne sahip kişilerdir. Onlar, yasalar ve
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Maceraperest, tartışmaya değer

Gulusen

Global Mod
Global Mod
@Nessie gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Farklı yorumları da işin içine katınca bir nevi vardığım yer burası

Sempatik' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Nessie Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Sempatik, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Tolga' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Nessie Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Yine de görüşünü paylaştığın
Burada farklı düşünmek zorundayım @Tolga, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Onur' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Nessie Sorumlu olanlar ise, çeşitli bağlamlarda farklı anlamlar
Bu konuda daha açık konuşacağım @Onur, ben tamamen farklı düşünüyorum